петък, 6 февруари 2009 г.

Costa coffee

Съвършенството си има име и то е Costa coffee!!
Напитката може да влезе в перфектна комбинация с нещо сладко от шкафа или самотно да пътешества и разбужда тялото и сетивата. Важното е, че в този момент сте тотално отдадени на кафето и може да нарушите древната традиция да го консумирате сънени вкъщи. Накарайте крачетата ви да последват аромата на истинското кафе във въздуха и те послушно ще ви отведат в кафетерията Costa Coffee, където още в 7 часа сутринта кафето ви събужда от сън.
Всичко идва от еспресото... Това традиционно италианско кафе, с дълга история датираща от 1971 г., безапелационно определя вкусът на всяка напитка в Costa от Макиато, през Капучино и Лате, до Мока.
Кафето е сърцето и душата на Costa, но в съчетание със сладките вкусотии които предлагат ви гарантират неземно удоволствие.
От симпатичните мъфини с боровинки, парченца шоколад или екзотичен джинджифил, през портокаловият чийзкейк до тайствения морковен кейк и още много други. Всичко е на разположение на вкусовите ви предпочитания...
Costa Coffee е основана през 1971 г., когато двама братя с италиански произход, Серджо и Бруно Коста, решават, че на кафето трябва да се отделя по-специално внимание, което да се споделя с повече хора. След като Costa Coffee вече завладя Англия и Далечния изток, се насочва и към нашите географски ширини с намерението да вдъхне повече финес и красота в консумирането на топлите изкушения. И тази приятна инвазия няма как да не се случи, защото това, което едно Costa меню предлага е невероатно. То е запазена марка за почти целия свят. Вече и за твоя.
Ако сте пристрастени към много късото и екстремно силното кафе, тогава опитайте ристрето - малко чашка ударно удоволствие, което страстно спира дъха по италиански. Кафе лате за предпочитащите млякото в кафето, а мока за обичащите шоколада. И още едно важно съобщение за любителите на шоколада - в Costa Coffee може да се избира между горещ шоколад с млечна пяна или в комбинация с бонбонени късчета и прясна сметана. Ако пък сте летни птици и желаете нещо свежо, тогава опитайте екзотичната бомба фрескато - напитка с късчета лед и различни плодови вкусове. Фрескато с манго е абсолютно задължително.

Няма коментари:

Публикуване на коментар