четвъртък, 27 януари 2011 г.

В очакване на...

СТЪПКИ В ПЯСЪКА<-(интервю с режисьора Ивайло Христов) по кината->28.01.2011


ТИЛТ<-(интервю с режисьора Виктор Чучков-син)
по кината->11.02.2011

20 коментара:

  1. Премиерата на Стъпки в пясъка е утре. Нямам търпения да го гледам :)
    Трейлърът е доста обещаващ!

    ОтговорИзтриване
  2. Да! И на мен ми е много интересно да го видя. Взаимстван е от истинска история, споделя Ивайло Христов в интервю. И не че има само една такава история, напротив има много "емигрантски истории", но мисля че Христов ще я е направил по-различна и заинтригуваща. Ще видим :)

    Например "Източни пиеси" ми взе ума и съня, преди време. Буквално се сраснах с този филм :) "Тилт", мисля също няма да е за изпускане!

    ОтговорИзтриване
  3. С огромно удоволствие ще си ги спестя и двата.

    ОтговорИзтриване
  4. :) Не съм се и съмнявала в обратното Bla ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Хейт щеше да е, ако предубежденията ми бяха самоцелни и необосновани. Само че след като човек изгледа горните две подобия на трейлъри, няма как (стига да е с всичкия си) да не види в тях единствено купища лайна. Някак обективно е даже.

    ОтговорИзтриване
  6. Хайде все едно не се знаем.Винаги си бил предубеден към Бг киното и за други филми без да си ги гледал си казвал същите неща.По-скоро кажи че не те интересува и толкова.Всички сме доста изпаднали след като не виждаме купища лайна :D Филмите може да не са на световно ниво но каквито и да са (аз още не съм ги гледал) заслужават по-голямо внимание от подобни коментари и крайни(импулсивни) мнения :)

    ОтговорИзтриване
  7. Да, Millart, "Love.net" също ще смуче скандално. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Аз го гледах филма - "Стъпки в пясъка", но не ми стигнаха сили да напиша ревю. Не е най-лошият филм на света, но според мен е обречен никой да не го гледа. Ивайло Христов си каза на пресконференцията, че не го е правил за публиката, а за себе си. Докато това отношение не изчезне, повечето хора ще мислят като Бла.

    ОтговорИзтриване
  9. Освен, че е адекватно мнението на Дринов си заслужава уважението.Може би това искаше и Бла да каже?

    ОтговорИзтриване
  10. Не се върти като шило в торба, само затъваш още повече. :D Каквото казах - Дринов го потвърди; очевидно трейлърите са показали филмите дори в по-добра от реалната светлина ("Стъпки в пясъка" ми се стори зле от кадрите горе, но тайно се надявах, че може и да се е получил; за "Tilt" нещата обаче са още по-неспасяеми).

    ОтговорИзтриване
  11. Уважавам мненията ви господа,(Bla, Millart, Дринов) наистина! Добре е, че всеки от вас си има позиция и мнение, което отстоява. Това ми харесва, но ще споделя мнението си след всичко прочетено :) Истината е, че все още не съм гледала нито един от тези филми, да!
    Който от вас (посещаващи блога, случайно или не) не е с насочено оръжие срещу челото или "достойнството", да не ги гледа! :) Мисля, че на сила никого не караме да прави нещо, което не иска :)
    Благодаря :D

    ОтговорИзтриване
  12. Е, тук вече 'сички ще се съгласим. :)

    ОтговорИзтриване
  13. Като се видим на живо, ще ви кажа защо му степенувам еваларка на "Стъпки в пясъка", че е дългичка тема.

    @Millart
    Да не си бачкал по ефекти във филма? :) :)

    ОтговорИзтриване
  14. Ще си кажа, че с нищо не ме е заинтригувал нито единият, нито другият трейлър, че да го гледам и съм поредният, който ще предпочете някоя холивудска продукция с голям бюджет, пред това.

    ОтговорИзтриване
  15. "Стъпки в пясъка" е доста слаб филм. Бърнев и Деян Донков не го спасяват...

    ОтговорИзтриване
  16. Не знам за "Стъпки-те..." още не съм го гледала. Но страшно много се накефих на "ТИЛТ" тази вечер!
    Който к'вото иска да ми говори!

    ОтговорИзтриване