вторник, 31 май 2016 г.

Още един рожден ден...

Измина още една година... Прибавям още една свещичка върху тортата. Това е още една извоювана със "зъби и нокти" година, една мъничка победа. С всяка една година нивото на трудност в "играта ми", се покачва и става все по-трудно да надвивам лошите, но важното е да не им се даваш без бой.

Годината беше изпъстрена и не беше от най-лесните. Воювах доста.
Минах през това... (не веднъж)
За да мога да стигна до това - да закова още една година.
Този празник не е само мой, той е и на всички, които ме обичат, помагат и подкрепят. Всяка една година е важна, ценна и много скъпа (и буквално и преносно). :) А най-безценният подарък - е да си обичан и да имаш семейство и близки до себе си, които да са в радостните и в трудните моменти. Когато паднеш и не можеш да станеш, да знаеш, че ще има кой да те вдигне. Може да се караме, може да спорим и да се сърдим понякога, но всъщност много се обичаме. :) 
Най-сърдечно благодаря и на Антония и Андреас Хауарваас, без тяхната помощ и подкрепа, не знам дали щях да съм тук днес.
Усещам, че ставам много мелодраматична, но простете ми, може би е от възрастта :)))) 
Не искам празникът да свършва, но на края на вечерта загърмя и засвятка, имаше прекрасни светкавици, приех го, като подарък - естествени фойерверки в моя чест за завършек. :) Така премина моят 30-сти Май.
Днес беше ден на победа и празнуване, но утре битката усилено продължава, за да има и следващ рожден ден и по-следващ (надявам се...). Знам, че няма да е лесно, никога не е, но важното е човек никога да не спира борбата си и желанието за живот да е по-силно от всичко друго!
Сестра ми, ми пожела: "Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!" - Буда

Целувки на всички.

6 коментара:

 1. Тъкмо щях да мия чиниите снощи и видях светкавиците. Обожавам, когато гърми, и си помислих за теб.. хм, и аз усетих нещо празнично в тях :D

  Изглеждаш прекрасно на вчерашните снимки! Мисля, че този рожден ден ти се отразява отлично. А тортата... доста съблазнителна ми се струва :))))

  Сестра ти е улучила в десятката с пожеланието ;) Целувки! Обичам те!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти Плами.
  И аз те обичам!

  ОтговорИзтриване
 3. Честит Рожден Ден, ВИ! Пожелавамe ти всички близки и познати да завибрират в най-прекрасни и чисти цветове, които да изпратят към теб!

  от Мишо и Баша

  ОтговорИзтриване
 4. Мерси много и на двама ви :*!
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 5. Закъснели целувки и от мен за рождения ти ден, Виолке! Мога единствено да ти се възхищавам за силата! Искам да ти пожелая здраве, по-малко моменти на изпитания и повече поводи да грееш с красивата си усмивка!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря ти безкрайно мила Росичка! :*

  ОтговорИзтриване