понеделник, 15 февруари 2010 г.

Пробуждане

Някъде към 6 и 30 сутринта, някъде през изминалата седмица... Пробуждаш се, отваряш леко очи и виждаш това... и притихнал, сгушен в топлите завивки гледаш "Раждането на деня", гледаш и мълчиш...



5 коментара:

  1. Това е нещо ново за теб, имам в предвид "Изгрева". Иначе снимките ми харесват. Не съм ставала толкова рано за да му се наслаждавам, но сега го правя с твоя помощ. Благодаря ти, че ги сподели със "сладко спящите по това време на денонощието".

    ОтговорИзтриване
  2. Явно навлизаш в хубав период! Дано изгрева донесе щастие на сърцето ти :) и тъй като изгрева е свързан и с Гуру принципа, желая ти да срещнеш скоро твоя истински Учител и да имаш желанието и любовта да Му служиш :)

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че ти харесват @систър :) Да, "Изгрева" не ми е присъщ :) но се оказа много хубаво и зареждащо с положителна емоция ново изживяване :) И по скоро не самия изгрев, а пробуждането му... когато все още е само леко просветляване, в едната част е по-светло, а в другата си е нощ, много е красиво.
    @vondruff благодаря ти много... Надявам се да е така :)

    ОтговорИзтриване
  4. Сигурно усещането е страхотно! Хубави снимки! Аз, за жалост, по това време на деня НЕ МОГА да отлепя очи... Но виж - нощите са мои! И тишината... И спокойствието, когато всички спят и само тук-таме свети някой прозорец, зад който има други като мен...

    ОтговорИзтриване
  5. О, да :) това и аз го обичам :)@rossichka

    ОтговорИзтриване