петък, 25 декември 2015 г.

Една топла болнична Коледа

Така се очертава тази година - мечтата ми за Хавайска Коледа е на път да се сбъдне, макар и по един леко... странен начин. От няколко дни във Варна термометрите показват 15 градуса и нагоре! Което реално погледнато изобщо не е новина за радост (нали знаете какво имам предвид) Глобалното затопляне, замърсяване и т.н неща, които много хора абсолютно пренебрегват!

А тук в болницата е още по-топло, слънцето пече силно, аз съм по къс ръкав, боса и на отворен прозорец, само коктейл в ръката ми липсва и съм на Хаваите :) В края на година изтървах нещата малко от контрол така да се каже, за 2 месеца 2 пъти в болницата - в сегашния случай Коледата ми ще е тук. Семейството ми ми донесоха украса, украсиха ми стаята да ми е по-празнично... Красиво стана, всички от персонала на отделението (сестра, лекари и санитарки) много се радват на стаята ми. Донесла съм си коледните книжки от Плами, пускам си коледна музика... почти същото е като да си си вкъщи... Почти.



















Имам и подаръче, което ме чака под телевизора до снежния човек, което подаръче ще си отворя днес на 25-ти! Традициите са почти спазени.... Почти.

Силно си пожелавам да се закрепи здравето ми, да съм добре и скоро да не се налага да се връщам пак тук! Близките ми да са добре и до мен - нищо друго не искам! Освен разбира се... да се прибера вече вкъщи.
Хубави празници на всички, не забравяйте, кои са важните неща в живота ви и важните хора!
Бъдете здрави и Честито Рождество!!




2 коментара:

  1. Мила Виолке, присъединявам се към твоите пожелания и вярвам, че Новата Година ще ги чуе и ще бъде Добра, Обичлива, пълна със Здраве и Чудеса и наистина Щастлива за теб!
    Подаръчето сигурно вече е разтворено и те е зарадвало! Мисля си, че коледният дух може да бъде лечебен - нали е вълшебен!:)
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Роси! Най-искрени и топли пожелания и от мен към теб и семейството ти. Хубави празници желая.

    ОтговорИзтриване