вторник, 28 февруари 2012 г.

Kiwi - small and brave

Колко силно искаш да полетиш?
Колко силно вярваш, че мечтите могат да се сбъднат?
Какво си готов да жертваш?
Колко си смел?
Колко си глупав?

*Изрових от архивите си, тази късометражна история. Анимациите не са винаги и само за деца, понякога те могат да крият в себе си един по-дълбок смисъл, да означават повече от колкото си мислим. Кратката история може да ни каже, (в 3-ри минути) повече от колкото 60-сет минутен филм.



director and writer: Dony Permedi

7 коментара:

  1. защо не вземеш пример от него тогава?

    ОтговорИзтриване
  2. Не вземам ли? :) Може би съм повече глупава, отколкото смела ;) Само че в случея, кивито жертва живота си за да изпълни единствената си мечта, а именно да полети като другите птици! Иначе си права, човек трябва да се бори за мечтите си (за някои) :D

    ОтговорИзтриване
  3. Това е една ужасно, извратено тъжна история, която съм гледал преди много време! Дори не искам да я гледам сега пак! Това е нелепо! Най-малкото кивито щеше да си сложи мрежа най-долу, нищо не му пречеше!

    Господ да убие режисьорите!

    Благодаря, че ми даде възможност да изкажа тези думи, които напират в мен от първия ден, когато я гледах :)) Това клипче има в ютуб 80 000 коментара и има защо, иди ги чети обаче.

    ОтговорИзтриване
  4. :) Всеки има право на мнение тук!
    На мен пък ми хареса доста идеята. :))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен също ми хареса идеята. Мисля, че клипа е страхотно замислен и ни кара да си напънем мозъчетата над много неща в живота! :))

      Изтриване
  5. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване