четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Чакам с нетърпение ... "Аве"

Чакам с нетърпение, огромно нетърпение...

9-ти Март 2012... НДК София Филм Фест,
открива с българския филм "АВЕ", дебют на Константин Божанов.
* участват: Ованес Торосян (когото аз много харесвам)
Анжела Недялкова, Мартин Брамбах, Светлана Янчева,
Николай Урумов, Елена Райнова, Красимир Доков, Йосиф Сърчеджиев.
Ще видим кога ще стигне и до Варна.

9 коментара:

  1. Аз го гледах миналата година на фестивала Аполония, в Созопол. Честно казано не ме впечатли особено, освен актьорската игра на двамата главни герои, още повече, че момичето не е професионална актриса и стоеше много естествено добре на екран :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ай ай ай... какво четат очите ми sekamo :)))) Много ценя мнението ти. А аз имам май доста големи очаквания от трейлъра. Понякога в него са извадени единствените яки моменти от даден филм и като го гледа човек после... може да се окаже, че са били само те.
    Ох, дано на мен да ми хареса хахахаха
    И Ованес също не е професионален актьор, дебюта му беше в Източни пиеси и смятам се справи доста добре, след това го взеха и в Тилт. :D

    ОтговорИзтриване
  3. Ованес завърши НАТФИЗ ;) И аз го харесвам. Допада ми и това момиче, поне от интервютата й, които хващам. За филма все още нямам никакви очаквания, но съм любопитна да го гледам.

    ОтговорИзтриване
  4. Ау, верно, но скоро! Срам и позор, объркала съм се :)))) да ме изинява пича, че така го набедих. Хахах Плами, може пък на този филм най-накрая да се уговорим да го гледаме :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  5. Хахаха, не го подценявай толкова Ованес, той изглежда мъничък, но всъщност вече е завършил НАТФИЗ, в класа на проф. Пламен Марков и е на щат в Модерен театър. Освен в киното има и няколко роли в театъра. Сега очаквам с интерес да го видя в главна роля в предстоящата премиера на "Идиот" по Достоевски, с реж. Деси Шпатова, в Народен театър.
    Това, че аз не съм във възторг от "Аве", не означава, че на теб няма да ти допадне, напротив дори. Филмът си има своите стойности, може би аз имах по-големи очаквания спрямо него. Интересна е странната химия между двамата главни герои, тя се усеща и на екрана, а иначе доколкото знам, едва са се "дишали" по време на снимките :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ама те го даваха във Варна... на Златната роза мисля, испуснала си го Виолке. Даже режисьора спечели награда. Но може да тръгне пак, дано за да го гледаш този път.

    ОтговорИзтриване